عید بر عاشقان مبارک باد
عید بر عاشقان مبارک باد عاشقان عیدتان مبارک باد
عید ار بوی جان ما دارد در جهان همچو جان مبارک باد
بر تو ای ماه آسمان و زمین تا به هفت آسمان مبارک باد
عید آمد به کف نشان وصال عاشقان این نشان مبارک باد
روزه مگشای جز به قند لبش قند او در دهان مبارک باد
عید بنوشت بر کنار لبش کاین می بیکران مبارک باد
عید آمد که ای سبک روحان رطلهای گران مبارک باد
چند پنهان خوری صلاح الدین بوسههای نهان مبارک باد
گر نصیبی به من دهی گویم بر من و بر فلان مبارک باد
دیوان شمس (غزلیات) از مولوی
اهمیت ذکر صلوات در ماه شعبان!!
خیلی از ما با شنیدن نام امام حسین علیه السلام یا امام علی علیه السلام دلمان می لرزد با امام رضا علیه السلام که انس مدام داریم گاه گاهی هم دعایی برای فرج آقا امام زمان (عج) می کنیم خلاصه هر کدام از ما با یکی از ائمه عزیزمان مأنوسیم طلب حاجت می بریم و متوسل می شویم و انتظار عنایت داریم.
اما شاید تعداد کسانی که با بیامبر مهر و محب حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله) مأنوس باشند کمتر باشد، و این دوری و مهجوری از آن حضرت نه از اساعه ادب است و نه نادیده گرفتن مقام والای ایشان شاید از جلال و جبروت حضرتش باشد که گاهی دوری می کنیم کمتر توسل می کنیم و کمتر با ایشان درد دل می کنیم.
درست است که ما روزانه بارها و بارها نام مبارک ایشان را بر زبان جاری می کنیم و سلام و درود می فرستیم اما رابطه عاطفی ما با ایشان چقدر است؟
چند بار آمده ایم و دردمان را به مهربانترین وجود هستی گفته ایم؟ تا چشممان به گنبد سبز حرم مطهرشان می افتد با حسرت نگاه می کنیم که کی می شود از نزدیک چشمانمان منور به آن گنبد سبز بهشتی شود؟ خب چرا یادمان می رود که هر لحظه و در هر کجا که باشیم می توانیم با پیامبر مهربانی ها صحبت کنیم، طلب عنایت کنیم و از مصاحبت با ایشان بهره ها ببریم …
خلاصه مطلب این که ماه شعبان همان طور که بارها و بارها شنیده ایم ماه بیمبر صلی الله علیه وآله وسلم است.
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: شَعبانُ شَهری و رَمَضانُ شَهرُ اللّه ِ فَمَن صامَ شَهری كُنتُ لَهُ شَفیعا یَومَ القِیامَةِ؛ (بحار الأنوار، ج 97 ، ص 83)؛ شعبان، ماه من و رمضان ماه خداوند است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، در روز قیامت شفیع او خواهم بود.
این ماه فرصت مناسبی است که ما بیاییم و یک ارتباط جدید با پیامبرمان برقرار کنیم در یک برهه از زمان قرار گرفته ایم که ایشان خود می فرمایند این زمان اختصاص به ایشان دارد.
بی جهت خودمان را محروم نکنیم!
بی جهت خودمان را محروم نکنیم!
شاید مایه ی حسرت باشد اگر نتیجهی زیارت های ظاهری قبلی ما منجر به این نشده باشد که حرم مطهر مولی الموحدین علی علیه السلام را به قول مرحوم آيتالله سید علی قاضی مشهد اعظم نیافته باشیم.
مگر میشود، مکانی مشهد اعظم باشد اما صاحب آن مکان که ولیّ مطلق است منحصر در زمان و مکان باشد؟
نتیجتا اگر این فکر در ذهن ما خلجان کرد که ای کاش زیارتی میرفتیم و صرفاً آنجا زیارت رجبیه را میخواندیم و بس چه توفیقی خواهد بود، باید بدانیم که بی جهت خود را محروم کرده و محصور در خیالات و توهمات شدهایم.
همانطور که عالم محضر خداست محضر ولیّ خدا نیز هست.
زیارت رجبیه را هر روز ماه رجب، و هر کجای این جهان که هستید بخوانید، که صاحب و مزور آن منسلخ از زمان و مکان است.
السَّلامُ عَلَیْکُمْ إِنِّی قَصَدْتُکُمْ…
زیارت رجبیه.
المکتوبات فی النجفالاشرف
محمد هادی اصفهانی (نویسنده کهکشان نیستی)
آغاز شیرین عبادت و بندگی
مراسم جشن تکلیف ویژه دختران مدرسه آزادگان ارومیه
با اجرای طلاب خواهر در سالن اجتماعات مدرسه علمیه الزهرا (س) ارومیه
مشروح خبر در خبرگزاری حوزه
https://hawzahnews.com/xc5Bd
قوانین معنوی قرآن برای موفقیت
بعضی از انسانها میپرسند قرآن چه برنامهای برای زندگی شخصی ما داره؟ آیا قرآن می تواند زندگی مادی و دنیایی ما را اداره کند؟ آخه ما تا حالا هرجی دیدیم فقط این بوده که بشینن و قرآن رو ختم کنن و یا مجلس ختم انعام بگیرند و فقط دغدغه افراد این باشه که متن عربی قرآن رو بخونند و مجلس تموم بشود ؟
آیا قرآن فقط برای این نازل شده و در اختیار ما قرار گرفته شده که فقط از روی متنش بخونیم و تموم؟ این مجالسی که برای انس با قرآن می گیرند و این قدر هزینه می کنند چه انسی با قرآن گرفته میشود وقتی فقط و فقط عدهای بیان و قاری هم با صدای دلنوازش بخونه و بقیه هم احسن بگن و اون رو تشویق کنن؟
یا مثلاً الآن که در ماه رمضان قرار داریم و محافل خوندن قرآن برقرار هست ، آیا تنها باید به همین اندازه اکتفا کنیم و قرآن را تند و تند بخونیم و تنها به ختم کردن بدون تأمّل آن افتخار کنیم و در آخر ماه به همدیگه آمار تعداد قرآنهایی رو که ختم کردیم را بدیم و به آن مباهات کنیم ؟
سوال اصلی اینجاست که آیا قرآن فقط برای این کارهایی که ما انجام میدیم نازل شده؟ آیا قرآن می تونه یه برنامه زندگی به ما بده؟ آیا قرآن می تونه به ما برنامه موفقیت و پیروزی بده؟
قوانین معنوی قرآن برای موفقیت
1) قانون توانِ دهندگی(بارش)
لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ مِمَّا تُحِبُّونَ وَمَا تُنفِقُواْ مِن شَیْءٍ فَإِنَّ اللّهَ بِهِ عَلِیمٌ ال عمران: هرگز به نیکی (کامل) نمیرسید تا از آنچه خود دوست دارید انفاق نمایید و هر چه انفاق نمایید حتماً خداوند بدان داناست (آل عمران ، 92)
قانون توان دهندگی بیان میکند که تا شما نتوانید از بهترینها در زندگی بگذرید نمیتوانید به موفقیتها دست پیدا کنید. هر چه توان بخشش شما بیشتر باشد شما به کامیابی بیشتری دست پیدا میکنید هر کجا که میروید، سعی کنید چیزهایی را به اشخاص بدهید که میتواند یک هدیه یا حتی یک تحسین باشد. برای چیزهایی که در زندگیتان دریافت کردهاید، ممنون و سپاسگزار باشید و تلاش کنید چرخهی دادن و گرفتن را حف0کنید.